DanskEnglishDeutsch
0

WINE & BAR TRAY STAINLESS STEEL, MIRROR

Varenummer:
GJ-3586673

606,05 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 899,00 kr.

Vinfadet for Georg Jensen er en smuk, minimalistisk hyldest og et must-have for enhver vinelsker, der tager sin passion seriøst. Fadet er udført i rustfrit stål, og den blanke overflade er en perfekt scene for både gode vine og snacks, hvis du er vært ved et selskab. Det er ikke svært at se, at skaberen – svenske Thomas Sandell – har en baggrund inden for arkitektur. Vinfadets dristige linjer er således udtænkt af en designe...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Vinfadet for Georg Jensen er en smuk, minimalistisk hyldest og et must-have for enhver vinelsker, der tager sin passion seriøst. Fadet er udført i rustfrit stål, og den blanke overflade er en perfekt scene for både gode vine og snacks, hvis du er vært ved et selskab. Det er ikke svært at se, at skaberen – svenske Thomas Sandell – har en baggrund inden for arkitektur. Vinfadets dristige linjer er således udtænkt af en designer med stor viden om, hvad der virker i virkeligheden. Ikke kun på det æstetiske plan, men også på det praktiske. Vinfadets underspillede elegance kommer smukt til udtryk i glaspoleret rustfrit stål, som sikrer en fejlfri refleksion af både glas, skåle og flasker. H: 22 mm. Ø: 394 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3586673
Leverandør varenummer GJ-3586673
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 5
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0