DanskEnglishDeutsch
0

WINE & BAR POURER STAINLESS STEEL, MIRROR & SILICONE

Varenummer:
GJ-3581627

248,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 369,00 kr.

Behandl vin med den respekt, den fortjener, med dette smukke trestykke sæt, der er perfekt til enhver vinelsker eller -kenner. Ergonomisk og skulpturel, hæver korketrækkeren ceremonien med åbning og nydelse af vin til en kunstform. Korkeskruen passer smukt ind i hånden, hvilket gør, at udkorkningen er let og glat. Behandl vin med den respekt, den fortjener, med denne smukke hælder, der er perfekt til enhver vinelsker eller -kenne...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Behandl vin med den respekt, den fortjener, med dette smukke trestykke sæt, der er perfekt til enhver vinelsker eller -kenner. Ergonomisk og skulpturel, hæver korketrækkeren ceremonien med åbning og nydelse af vin til en kunstform. Korkeskruen passer smukt ind i hånden, hvilket gør, at udkorkningen er let og glat. Behandl vin med den respekt, den fortjener, med denne smukke hælder, der er perfekt til enhver vinelsker eller -kenner. Hælden indeholder et specielt designet OxiPour ™ -system, der hjælper med at opnå perfekt luftning til at udvikle den bedste buket til din vin. Hælden er lavet af spejlpoleret rustfrit stål, silikone og TPE for både godt udseende og praktisk.
Korkbesætningen er lavet af spejlpoleret rustfrit stål. H: 135 mm. Ø: 30 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-3581627
Leverandør varenummer GJ-3581627
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 15
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0