DanskEnglishDeutsch
0

SKY SERVING BOARD, LARGE WOOD

Varenummer:
GJ-10013572

471,20 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 699,00 kr.

SKY serveringsbræt i røget eg gør serveringen af tapas og andre lækkerier ekstra stilfuld. Den anerkendte franske designer Aurelien Barbry har skabt et skulpturelt og asymmetrisk serveringsbræt, der er både smukt og funktionelt. Enhver feinschmecker vil elske det store SKY serveringsbræt i træ – uanset om der skal serveres sushi og snacks til festen eller vin og ost for to. Serveringsbrættets kant er skåret lidt skråt, hvil...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

SKY serveringsbræt i røget eg gør serveringen af tapas og andre lækkerier ekstra stilfuld. Den anerkendte franske designer Aurelien Barbry har skabt et skulpturelt og asymmetrisk serveringsbræt, der er både smukt og funktionelt. Enhver feinschmecker vil elske det store SKY serveringsbræt i træ – uanset om der skal serveres sushi og snacks til festen eller vin og ost for to. Serveringsbrættets kant er skåret lidt skråt, hvilket gør brættet nemt at håndtere. SKY serveringsbræt fås også i marmor i to forskellige mindre størrelser. H: 20 mm. B: 450 mm. D: 205 mm.

Yderligere produktinformation

SKU
GJ-10013572
Leverandør varenummer GJ-10013572
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Georg Jensen
Ekstra filer
0