DanskEnglishDeutsch
0

Newline, Base Tech Vest - Dame

Varenummer:
NL-13247-L

391,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Base Tech vest fra Newline er en varm vest der er perfekt som skal til at beskytte mod vind på løbeturen. Trøjen sikrer at man ikke bliver gennemkold på overkroppen selvom det blæser en kold vind. Vesten er lavet i et letvægtsmateriale, som både holder vinden ude, men samtidig lader kroppen ånde – derfor er dette en super god vest at have på til løb i forår/efterår, eller en kølig sommer dag. Vesten giver god mulighed fo...


Se yderligere produktinformation
Ryd

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Base Tech vest fra Newline er en varm vest der er perfekt som skal til at beskytte mod vind på løbeturen. Trøjen sikrer at man ikke bliver gennemkold på overkroppen selvom det blæser en kold vind. Vesten er lavet i et letvægtsmateriale, som både holder vinden ude, men samtidig lader kroppen ånde – derfor er dette en super god vest at have på til løb i forår/efterår, eller en kølig sommer dag. Vesten giver god mulighed for tryk af logo eller firmanavn, hvilket vil give din virksomhed en lækker løbevest med tryk som medarbejderne kan bruge til DHL eller andre firmaløb hvor virksomheden skal promoveres. Skriv venligst ønskede farve som kommentar.
Pris er inkl. 1 farve tryk i 20x20 cm - ved ønske om anden størrelse bedes de venligst kontakte os. Opstartsomkostning 499,- pr. farve/kliché – ikke inkl.
 

Yderligere produktinformation

SKU
NL-13247-L
Leverandør varenummer NL-13247-L
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Veste
Ekstra filer
0