DanskEnglishDeutsch
0

Newline, Base Coolskin Tee - Herre

Varenummer:
NL-14603-M

228,00 kr. Eksl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Base Coolskin Tee fra Newline er en super god løbetee i polyester. Denne tee er lavet i et letvægtsmateriale, med høj fugttransport, hvilket er med til at gøre denne tee velegnet til løb hvor den er behagelig at have på. Trøjen har mulgihed for tryk af logo eller firmanavn så man på ideel vis kan brande sin virksomhed til DHL eller andre firmaløb. Teen har desuden flade sømme for nedsat irritation. Skriv venligst ønskede fa...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Base Coolskin Tee fra Newline er en super god løbetee i polyester. Denne tee er lavet i et letvægtsmateriale, med høj fugttransport, hvilket er med til at gøre denne tee velegnet til løb hvor den er behagelig at have på. Trøjen har mulgihed for tryk af logo eller firmanavn så man på ideel vis kan brande sin virksomhed til DHL eller andre firmaløb. Teen har desuden flade sømme for nedsat irritation. Skriv venligst ønskede farve som kommentar.
Pris er inkl. 1 farve tryk i 20x20 cm - ved ønske om anden størrelse bedes de venligst kontakte os. Opstartsomkostning 499,- pr. farve/kliché – ikke inkl.

Yderligere produktinformation

SKU
NL-14603-M
Leverandør varenummer NL-14603-M
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori T-shirts
Ekstra filer
0