DanskEnglishDeutsch
0

Håndspray pen med logo, 10 ml

Varenummer:
CD-12

19,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Hygiejnisk håndrensespray pen stift - 10 ml
For sikker hygiejne under rejser, fritid, derhjemme eller på kontoret. Denne lomme spray - spray hygiejnisk håndrensespray er elegant, eksklusiv, uknuselig og miljøvenlig, fordi de ikke indeholder noget drivmiddel. På grund af formen på pennen og klemmen på låget passer denne innovative gave i enhver jakke eller skjorte lomme og eller lommen og er derfor altid ved hånden. Vi tilbyder...


Se yderligere produktinformation
Antal Pris
1 - 999 19,00 kr.
1000 - 2499 18,25 kr.
2500 - 4999 16,67 kr.
5000+ 15,55 kr.

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Hygiejnisk håndrensespray pen stift - 10 ml
For sikker hygiejne under rejser, fritid, derhjemme eller på kontoret. Denne lomme spray - spray hygiejnisk håndrensespray er elegant, eksklusiv, uknuselig og miljøvenlig, fordi de ikke indeholder noget drivmiddel. På grund af formen på pennen og klemmen på låget passer denne innovative gave i enhver jakke eller skjorte lomme og eller lommen og er derfor altid ved hånden. Vi tilbyder 10 ml lommespray med tre forskellige standard lågfarver – klar, rød eller blå. 62% sprit eller 70%.

Du kan let tage disse med dig enten i tasken, i lommen eller til at dele ud på kontoret eller andre arrangementer.

En god gaveide at give en håndspray som strøartikel – en god måde at markedsføre dig og din virksomhed på, hvor du signalerer til omverden at du tager ansvar.

Håndspray eller gel er en smagssag hvad du vælger. Det er mange som påstår at gel er mere mild ved hænderne.

Duften er meget neutral, som måske også er værd lige at nævne. Smart på farten.

 

OBS! På dette produkt kan vi sikre, at du får en dansk indholdsfortegnelse samt produktet lever om til de danske krav for salg af værnemidler.

https://www.berlingske.dk/samfund/professor-det-skal-du-holde-oeje-med-naar-du-koeber-haandsprit

 

Yderligere produktinformation

SKU
CD-12
Leverandør varenummer CD-12
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 500
Kategori Bæredygtige gimmicks - Bæredygtige reklameartikler - Bæredygtige sommer-gimmicks - Reklameartikler - Værnemidler
Ekstra filer
Maks trykstørrelse
0