top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Coredesign mærke (1).png
Pia Marie Schougaard og Dan Holck-Hansen i Coredesign's showroom

Hvorfor skal du vælge
Coredesign?

Vi hos Coredesign er fyldt med kærlighed og hjerterum. Det er med stor stolthed, at vi kan kalde os førende eksperter inden for kundeservice. Vores kunder har overøst os med fremragende anmeldelser på Trustpilot, og mere end 500 marketings- og HR-indkøbere har valgt os som deres foretrukne leverandør. Når du har brug for sparring til indkøb af brandingprodukter, så prøv os.

Jeg ser personligt frem til at byde dig velkommen i vores kundeklub, hvor du vil opleve masser af kærlighed og opmærksomhed.

Pia Marie Schougaard
Ejer af Coredesign A/S

Altid kunden i centrum

Services

Hvorfor firmagaver?


Skab stærke relationer og fremhæv dit brand med kvalitetsbevidste og miljøvenlige firmagaver. Firmagaver spiller en afgørende rolle i at skabe stærke relationer og øge synligheden for dit brand. Ved at vælge kvalitetsbevidste og miljøvenlige firmagaver viser du omtanke for både kvalitet og miljø.
Disse gaver bidrager til at styrke forbindelserne med kunder og medarbejdere, samtidig med at de øger genkendeligheden af dit brand. 

Hvorfor reklameartikler?


Reklameartikler styrker relationer og øger synligheden for kunder og medarbejdere.

 

Ved at vælge reklameartikler af høj kvalitet og med fokus på miljøet kan du skabe stærke relationer med dine kunder og medarbejdere.
Disse reklameartikler viser din virksomheds værdier og omtanke for både kvalitet og miljø. Samtidig øger de synligheden for dit brand, hvilket resulterer i øget opmærksomhed og værdsættelse. 

Hvorfor firmatøj?


Firmatøj skaber en stærkere virksomhedskultur og øger synligheden med kvalitetsbevidst firmatøj. Ved at vælge kvalitetsbevidst og miljøvenligt firmatøj kan du skabe en stærk virksomhedskultur, hvor medarbejdere føler sig stolte og en del af et ansvarligt brand. Samtidig øger det synligheden og  genkendeligheden af dit brand på en bæredygtig måde. Vælg firmatøj af høj kvalitet og med omtanke for miljøet for at styrke virksomhedskulturen og skabe en positiv indvirkning på miljøet.

Cases

Business Danmark logo produkter

Trends og Udvikling

bottom of page